Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vklidecku

25. 9. 2008 9:57
pracovní doba

Kocourkov je všude,z toho si nic nedělejte.Až budete mít děti(pokud je tedy budete chtít)zjistítte,že Kocourkov je i v jiných oblastech-v práci máte být v 6 hod,ale družiny a školky otvírají taky v 6 hod...,družiny a školky končí většinou o půl čtvrté,když mají děti prázdniny,mají jich tolik,že rodičům nestačí jejich dovolené,aby děti nebyly doma samy(pokud funguje babička),chtří vám navrhnou chůvy,které stojí tolik co vyděláte,takže můžete sedět doma...Kocourkov všude;-D

0 0
možnosti
C

che0

24. 9. 2008 20:45
fotka

Na http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Eye_iris.jpg se píše: "you are free to share (...) the file under the conditions that you appropriately attribute it". Je problém splnit i takový minimální požadavek?

0 0
možnosti
MB

Miloušek

24. 9. 2008 19:18
Ti mladí si z nás utahujou

už i tady. A pokud to nebylo napsáno se záměrem řechtat se nad diskusí tak Vám přeji hodně štěstí ve výběru  "Kocourkova" kterému se dřív říkávalo "pracovní proces".

0 0
možnosti
JN

Julie N., novakova.blog.idnes.cz

24. 9. 2008 20:12
Re: Ti mladí si z nás utahujou

Prohlédl jste, blahopřeji... Je neuvěřitelné, kolik lidí se hned začalo horlivě vyjadřovat o škole a práci, zvlášť když většina z nich pravděpodobně psala své příspěvky z práce, kde v pracovní době čtou články na idnes ;-).

P.S. pro všechny ostatní: Vedle studia mám i dvě občasná zaměstnání a ve třídě patřím mezi nejlepší, což potvrzují desítky studentských vědomostních soutěží, které jsem vyhrála... (Mj. také pár soutěží, jichž jsem se zúčastnila v několika dnech místo výuky.) :-)R^

0 0
možnosti
FT

Franta Tydlitat

24. 9. 2008 19:11
doporučení:

no, kopat kanály bude asi lepší, že???

0 0
možnosti
P9

pavel 99

24. 9. 2008 17:18
A jejda,

mnozí zde netaktně naznačili, že život (a škola prý má být přípravou na život) není jen nekončící "proud" zábavy OBČAS (ovšem nikoli často) přerušený velmi krátkým výkonem povinnosti. To se nebude líbit.:-(

Jinak by bylo vhodné slečně doporučit, aby své budoucí pracovní "nasazení" směrovala do státní sféry - jsou to asi jediná místa, kde nejen její nepřítomnost (na pracovišti) nemusí vadit, ale může být mnohými vítána.

0 0
možnosti
V

vklidecku

25. 9. 2008 10:01
Re: A jejda,

Slečna jistě nebere školu jako špás,pozastavuje se nad logikou jistých věcí a pravdou je,že i v zaměstnáních někdy logika chybí a Kocourkov je všude.Ve věku,která slečně má,má ještě energii měnit svět,jako i my v tom věku,časem ta energie zmizí a bude říkat jak si to kdo udělá,takové to má...nebo vstoupí do politiky či snad na jiné vlivná místa a najde odvahu věci měnit,přeji jí hodně štěstí a a´t se daří,kdyby nebalo těch,co se ozývají k problémům,svět by se nepohnul dopředuV

0 0
možnosti
AM

ctvrta.sudicka

24. 9. 2008 15:40
nedodám nic nového:o)

Po nástupu do zaměstnání také nelze zůstat doma bez potvrzení PN, dovolená nějakých 4 až 5 týdnů a ještě se budete muset sesynchronizovat s kolegy a ještě.....pokud by jste v budoucnu studovala na vysoké škole u zaměstnání, můžete počítat s tím, že touto zmíněnou dovolenou budete muset řešit různé výcviky, praxe atd.....

0 0
možnosti
VH

Stará kára

24. 9. 2008 13:17
Většinou to takto kategoricky nedělám

Ale zde se zeptám: považujete školu za zaměstnání nebo rehabilitaci.

Domníváte, se, že ze zaměstnání jedu na rekreaci, když je hezky?  Nebo když mám dovolenou (vy prázdniny) naplánovanou. Ostatně bych předpokládal, že je ubytování předem zamluveno - takže jste předem věděla, že se chcete vyhnou svým povinnostem.

Víte jistě, že vaše zvýšené teploty (celkem cca 20 kalendářních dnů za cca 4,5 měsíce /pololetí bez prázdnin a svátků/)  nejsou nic vážného? Dosud jsem se domníval, že hazard se zdravím je specialitou lidí s nižší inteligencí.

Máte pravdu, vyučování začíná v 8:00. Přečtěte si to ještě jednou: vyučování. V té době byste měli v klidu sedět v učebně s připravenými věcmi, nezbytnými k výuce. Kdy tedy musíte fakticky vejít do školy??  (Poznámka: Analogie Zákoníku práce říká, že na začátku pracovní doby je zaměstnanec povinen být na pracovišti (ne v areálu závodu) v pracovním oděvu. Chápete?)

0 0
možnosti
VH

Stará kára

24. 9. 2008 13:17
Pokrač: Většinou to takto kategoricky nedělám

O tom, že škola chce, abyste upřednostnili výuku před mimoškolními

aktivitami není co dodat. Pokud to nechápete jako samozřejmost, měla

byste školu opustit.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

24. 9. 2008 13:17
Kdo do školy chodit nechce,

tak ať tam nechodí.

Nikdo nemusí.

0 0
možnosti
JD

pedr64

24. 9. 2008 12:57
no, obávám se,

že nástup do pracovního procesu pro Vás bude asi těžko stravitelný, když Vám dělá problém pochopit, že k dovolování slouží prázdniny a ke studování školní rok, o marodění s rýmou ani nemluvě

0 0
možnosti
LD

sappho21

24. 9. 2008 12:44
proboha

BESKYDÁCH...........To snad ne. I když, u žurnalistů je možné vše.

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2039x
Původně: Studentka víceletého pražského gymnázia se zajmem o psaní, fotografování, film, vědu... Čajomilec-začátečník, hrozně zvědavý člověk a příležitostná korektorka.
Moje životní motto zní: Někteří lidé berou sami sebe tak vážně, až je to směšné. Berme život takový, jaký je - a nikdy není tak špatný, aby bylo nejhůř!
Dnes: PřF UK, aktuální medailonek na mých osobních stránkách julienovakova.ic.cz (na blog nemám více než rok téměř žádný čas).