Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

krakra

1. 11. 2008 12:01
Karma

Musel jsem také zvýšit karmu.

0 0
možnosti

osvetitel

12. 9. 2008 4:02
Musil jsem zde dat take karmu,

aby si ctenari mohli vybrat mezi  pohledem Julie a Barbory , na New York!;-D

0 0
možnosti

osvetitel

31. 8. 2008 6:51
Zlouze pred vami vychazi podivny zapach.

;-D[>-]Taktne napsano!Ja to take napisi taktne.V Evrope jsem zazil take ruzny zapach vychazejici z pruceli domu,a jeho chodeb,kam si zrejme nekteri lide odskakuji udelat svoji "velkou" potrebu,coz neni v USA zvykem!Nanejvys tak ta smrdici louze!;-D

0 0
možnosti

osvetitel

30. 8. 2008 21:24
"Svetla Velkomesta"

:-)

0 0
možnosti

osvetitel

30. 8. 2008 20:31
<><><>

Hmmm , New York je ruznorody "bordel",to je bez debaty, ale pro Evropana urcite zajimava zmnena.Jelikoz se autorka clanku nikde otom nezminuje,tak bych Cechum doporucil tez mista,jako je M.S.G. kde hral Jagr,a lokality kde stavali ty Ceskoslovenske restaurace!Take u toho obchodniho domu,co snim byla autorka zklamana,(neni divu,protoze je jeden z nejstarsich)-je na 33 ulici konecna podzemky se jmenem  "Path station",podzemni  draha, ktera spojuje Manhattan s Hobokenem, Jersey City a Newarkem ve kterem ma tez konecnou! Za pul hodinky jste na konecne v dolejnim Newarku, a za patnact minut bud v Hobokenu,rodisti F.Sinatry,nebo na konecne na Journal Sq. in Jersey City. Doporucuji vystoupit o stanici drive na Grove st. station,hned na proti City Hall.Tam si vezmete Taxi a nechte se odvezt na State Liberty Park,odkut mate nejlepsi pohled na Manhattan ! Asi 5 minut jizdy,nebo 20 minut pesky!Samozrejmne ze nejlepsi pohled byl dokud staly ty WTC dvojcata,protoze budete primo naproti,prez vodu!

0 0
možnosti

osvetitel

30. 8. 2008 20:49
Re: <><><>

Ps.Jeste dodam ze nekdo preferuje "Times Square" tak jak je ted "vycistena" a nekdo zase tak jak vypadala drive,"kontinentalni" "bordylek",s orientaci na sex, na kazdem rohu,a karbanikama ,hrajicima na kazdem rohu o penize,bud musle,nebo sachy a podobne hry,  ci trojkartovy "M"!Samozrejme po setmneni cele okoli obklopene "lehkejma ",  vetsinnou cernoskama !Obvzlast o ulici nize u autobusoveho nadrazi !:-);-D;-)

0 0
možnosti

stastu

30. 8. 2008 14:17
Karma

New York je srdcová záležitost, jak s oblibou říká můj dobrý kamarád.

úspěšné dny,

Standa S.

0 0
možnosti

subaudition

14. 8. 2008 19:14
supr suupr

krásnej článek takový čtu staršně ráda... možná proto, že chci hodně cestovat... a na kolik takovej vejletek vyjde korun? :D tohle je sen...

0 0
možnosti

Julie N., novakova.blog.idnes.cz

14. 8. 2008 20:49
Re: supr suupr

Nás příliš draho nevyšel, protože jsme cestovali přímo z Alabamy, ze Space Campu (viz předchozí článek :-)), takže jsme to měli "po cestě". 4 noci v hostelu vyšly na 180 dolarů. A jídlo moc nestojí, když nechodíte do restaurací a nakupujete v místní samoobsluze. Pak už záleží jen na tom, jaká místa chcete navštívit - let helikoptérou byl dražší, Rockefeller Center či Empire State také nejsou zrovna levné. Pokud vás nezajímají klasické turistické atrakce a chcete raději poznat život a atmosféru New Yorku, trochu ušetříte ;-). Na letenky se podívejte na některý ze specializovaných serverů, ale když je objednáváte dostatečně dlouho předem, nejsou příliš drahé.

0 0
možnosti

TK87

13. 8. 2008 20:07
Pěkný článek i fotky!

Karma ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2039x
Původně: Studentka víceletého pražského gymnázia se zajmem o psaní, fotografování, film, vědu... Čajomilec-začátečník, hrozně zvědavý člověk a příležitostná korektorka.
Moje životní motto zní: Někteří lidé berou sami sebe tak vážně, až je to směšné. Berme život takový, jaký je - a nikdy není tak špatný, aby bylo nejhůř!
Dnes: PřF UK, aktuální medailonek na mých osobních stránkách julienovakova.ic.cz (na blog nemám více než rok téměř žádný čas).